Over


Almere Entertainment

Bastiaan

Zakelijke markt

Almere Entertainment

trotse eigenaar van Club Cell

Almere Entertainment B.V. is de zorgdrager van het pand aan de schrijverstraat 2 in Almere. Het voormalig bioscoopgebouw is omgebouwd tot een twee zalige evenementenlocatie met een maximale capaciteit van 1200 bezoekers. De zalen zijn beide voorzien van een dansvloer, een podium, gescheiden vipruimte, meerdere bars en een volwaardige licht- en geluidsinstallatie. De beide zalen zijn onafhankelijk te gebruiken maar ook te verbinden middels o.a. de gezamenlijke rookruimte. Naast de zalen beschikt het gebouw over een ruime entreehal, een keuken met aangrenzend zitgedeelte en een gescheiden dames- en herentoilet. Op de tweede verdieping beschikt het pand tevens over twee ruime kleedruimtes voorzien van douches. 

Het gebouw draagt de naam Club Cell op de gevel. Club Cell is het nachtclub-concept van Almere entertainment B.V. en heeft in haar tweejarig bestaan podium geboden aan een verscheidenheid aan nationale- en internationale artiesten. Deze clubavonden worden doorgaans in het weekend gegeven en georganiseerd door externe partijen. De brede programmering van de evenementen sluit aan op het Almeerse publiek.

Ooit was dit de Cinemare.

“Misschien woont u hier al jaren, misschien bent u er zelfs geboren. Hoogstwaarschijnlijk zijn herenneringen uit uw jeugd hier ontstaan…”

History

In 1993 opende Almere de deuren van een gloednieuwe bioscoop. Cinemare was geboren. Generaties Almeerders hebben zich vermaakt met de (toen) succesvolle kaskrakers zoals de Titanic, The Matrix en de eerste volledig geanimeerde film, Toy Story. Zwijmelend op de achterste rij heeft dit gebouw voor veel nieuwe liefdes gezorgd en is mogelijk zelfs een belangrijke factor geweest voor nieuwe generaties Almeerders. Met een druk op de knop werd met persoonlijke service de behoefte vervuld van een dorstige of hongerige bezoeker. De vrolijke ronde lampjes statig verdeeld over de rijen stoelen doofde, na het tonen van de reclames op het witte doek, hun licht. In 2004 viel het doek voor de bioscoop en werd het na een grondige verbouwing een arthouse. 

Nadat het arthouse geen succes bleek viel ook daarvoor het doek. In 2012 begon de omvorming van bioscoop naar het mooiste entertainmentgebouw van Almere. Met de start van het clubconcept ‘Cell’ was een nieuwe uitgaanslocatie in deze groeiende stad een feit. De club heeft inmiddels met artiesten als Yellow Claw, Eva Simons, Vato Gonzales, Grils love DJ’s en Tazz Angels bewezen dat het podium waardig is voor nationale- en internationale artiesten. 

In 2016 zet Almere Entertainment de volgende stap. Het opent haar deuren voor alle soorten externe evenementen. Vorm saaie vergaderingen om tot moderne, speelse inspirerende meetings. Hef het glas op het nieuwe jaar in een stijlvolle, sfeervolle, feestelijke omgeving. Voor het presenteren van uw nieuwe product is er eindelijk een locatie met de juiste ambiance. En hoe overweldigend is het geven van een onvergetelijk bruiloftsfeest op de plaats waar u ooit als kind nog op het witte doek uw favoriete Disneyklassiekers heeft gezien? 

Een geslaagd evenement zit in het detail.

“Een behulpzame gastvrouw, het smaakvolle drankje, het perfecte geluid, precies de juiste zaalverlichting…”

~Omdat wij op het detail letten.

Uitstraling

Ons pand aan de schrijverstraat 2 in Almere is omgevormd tot een luxe, moderne entertainment locatie. Het kenmerkt zich door de combinatie van grijstinten, dieprode tinten en de speelse toevoeging van kleurrijke elementen. De zalen hebben een mysterieuze glamourlook gekregen. De kleine zaal is mede door de fluweelzachte witte gordijnen vanuit het dak, een verrassend warme, compacte ruimte. Met de letterlijk hoogstaande zilveren personages op de muursokkels in de grote zaal, voelt iedere bezoeker zich gewaand in een hypermoderne koningshal. 

De bars in beide zalen zijn strak vormgegeven. De ontwerper Jan Baur heeft gezorgd voor een speels karakter door de toevoeging van kleurrijke tegels aan de voorzijde van de bar. De design krukken met zacht lederen zitting geven de bezoeker in beide zalen voldoende zitgelegenheid. Hoewel beide zalen vol hangen met de meest uiteenlopende en modernste licht- en geluidsinstallaties zijn deze zo geplaatst dat ze niet of nauwelijks in het zicht hangen van uw bezoekers.  

De uitstaling van onze locatie is uniek en kan naar wens verder worden aangekleed voor uw evenement. Van een eenvoudige vergadering tot een bruisend bedrijfsevenement, ieder evenement krijgt in onze locatie een verrassende meerwaarde. 

“Zelfs de bitterballen zijn gesponsord.”

Catering geregeld door ons of één van uw relaties laten sponsoren. U bepaalt zelf de vorm.

Service

Allerlei factoren zijn bepalend voor de algemene indruk van u en uw gasten. Echter is er niets zo belangrijk als het persoonlijke contact. U verwacht dat uw gasten uitmuntend worden behandeld en dat uw extra wensen zo snel mogelijk worden vervuld. Onverwachte wijzigingen moeten adequaat worden opgepakt zodat dit voor u en uw gasten niet opvalt. Alles in het teken om het tot een succes te maken.

Het podium is voor u.

“Wij hebben de juiste mensen achter de techniektafel zodat u zich kan focussen op het verhaal dat u aan uw gasten wil vertellen...”

Technologie

Almere Entertainment beschikt over de modernste technieken. In beide zalen hangen trussystemen met meer dan 150 verschillende LED-lampen die allemaal afzonderlijk van elkaar gestuurd kunnen worden. In de zalen is daarnaast nog eens voor meer dan 275 meter LED-strips verwerkt in de bars, de podia en de trappen. Daarmee kan de zaal volledig in de gewenste sfeer en kleur worden gebracht. Special effects als confetti-kanonnen, CO2 kanonnen en de twee RGB full color lasershow zorgen voor het gewenste effect. Uw boodschap in de vorm van een animatie, video of logo kan getoond worden op de 19 vierkante meter ledschermen verdeeld over de twee zalen. Ook beschikken alle bars over een multifunctioneel LCD scherm. Naast de lichtinstallatie is er een high end L-acoustics soundsystem aanwezig. Dit geluidssysteem is de allerbeste keuze voor de combinatie zang, spraak en clubavonden. 

Met de aanwezige lichttafels zijn time code shows door onze technici geheel naar wens te programmeren. 

Zo eenvoudig mogelijk.

“Hoewel een evenement organiseren een complexe bezigheid kan zijn, hoeft het boeken van een locatie dat nog niet te zijn…”

~Boeken vanaf een kale huur.

Inzetbaarheid

Door de ligging, het gebouw, de techniek en het personeel is geen format onbespreekbaar. Uiteraard is Almere Entertainment voor een scherpe prijs te huren. Of u nou een groot feest wil geven of gewoon een repetitieruimte voor uw band zoekt. Almere Entertainment is in alle gevallen een zeer aantrekkelijke optie. Kijk voor een prijsindicatie op de pagina basispakket of neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op met Almere Entertainment

Gelijk boeken of eerst nog even langskomen voor een gesprek? De zakelijke markt is makkelijk te bereiken via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bastiaan

Zakelijke markt