Voor een heel


speciaal moment

Bastiaan

Zakelijke markt

Een jubileum is een speciaal moment en dat verdient niet alleen een mooie locatie maar ook een organisatie die met u mee denkt.

Almere Entertainment is door de opzet van de verschillende zalen geschikt voor verschillende soorten jubileums. Of dit nou gaat om een jubileumfeest van uw bedrijf, een personeelslid of in de privésfeer, onze locatie is daar uitstekend voor geschikt.

Natuurlijk is het mogelijk om groots uit te pakken, het is tenslotte een speciale dag. Echter kan een intieme setting met speeches op het podium en als afsluitend een hapje en een drankje probleemloos bij ons worden georganiseerd. Door een lage instapprijs is huren van onze locatie ook voor de kleine evenementen een voordelige keus. Doordat de zalen standaard beschikken over een volledig licht-en geluidpakkets heeft u dus ook met beperkte middelen een geweldig evenement.

Goud voor opa en oma.

Een verbintenis voor het leven, verzegeld met een ring. Nu 50 jaar later nog steeds gelukkig getrouwd. Reden voor een feest.

De voordelen van Almere Entertainment.

 • Centraal gelegen

  Midden in het centrum van Almere, 20 minuten van Amsterdam, centraal gelegen in de randstad.

 • Makkelijk bereikbaar

  Grenzend aan de locatie bevindt zich een grote overdekte parkeergarage. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het openbaar vervoer.

 • Luxe, moderne uitstraling

  Iedereen die Almere Entertainment bezoekt is het er over eens: het pand, de zalen en het interieur zijn prachtig!

 • Multifunctionele zalen

  Twee ruimtes zó ontworpen dat ze voor allerlei toepassingen geschikt zijn.

 • Capaciteit 50 -> 1.200 personen

  Van een kleine vergadering voor 50 personen tot een feestelijk evenement met 1200 personen.

 • Nachtvergunning

  Almere Entertainment is één van de weinige full-entertainment locaties met een 23 hrs. vergunnig.

30 jaar is Peter in het vak.

Collega’s met een hart voor de zaak, verbonden voor het leven met het bedrijf. Altijd bereikbaar, altijd bereid om tot het uiterste te gaan. Reden voor een feest.

Afzonderlijk huren of beide zalen gebruiken.
Voor iedere vorm een gepaste oplossing.

Almere Entertainment beschikt over 2 ruime zalen met een podium, bar en beide met een balkon met VIP ruimte en een eigen bar. De zalen worden gescheiden met een gedeelde rookruimte. U kunt gebruikmaken van één van de ruimtes of het hele pand gebruiken.  plattegrond.png

Ooit klein begonnen. Nu 25 jaar later...

"Uw bedrijf gegroeid tot een gevestigde onderneming in de regio. Met trots werkt iedere medewerker iedere dag weer mee aan een nog beter product. Reden voor een feest..."

Eenvoudig boeken

 • Bepaal het soort evenement

  Een bedrijfsfeest, congres, productpresentatie of een vergadering? Het soort evenement bepaald de basis voor de opzet voor evenement.

 • Een basispakket of op maat?

  We hebben voor u een aantal aantrekkelijk geprijsde basispakketten waaruit u kunt kiezen. Uiteraard is een op maat oplossing ook mogelijk.

 • Bepaal het aantal bezoekers

  Voor hoeveel personen wilt u het evenement organiseren? Het bepaald mede de zaalkeuze en de opzet van het evenement. .

 • Tijd voor een kop koffie

  Heeft u duidelijk wat het gaat worden of loopt u nog met veel vragen rond? We ontvangen u graag om uw evenement te bespreken. De koffie staat klaar.

 • Bepaal de opzet

  Wilt u dat de bezoekers kunnen zitten? Wilt u een presentatie geven of een band inhuren? Moet er gedanst worden?

 • Start van onze samenwerking

  Helemaal tevreden met de opzet en de offerte. Met uw akkoord gaan wij aan de slag en volgt er een succesvolle samenwerking.

Neem contact op met Almere Entertainment

Gelijk boeken of eerst nog even langskomen voor een gesprek? De zakelijke markt is makkelijk te bereiken via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bastiaan

Zakelijke markt