Uw congres


midden in het centrum

Bastiaan

Zakelijke markt

Omdat het van belang is dat de juiste personen bij elkaar komen is een locatie, centraal gelegen midden in het land een garantie voor succes. 

Uw congres, symposium of conferentie met een doelgroep tot 1200 personen kan met Almere Entertainment een succes worden. Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast vindt u direct naast het gebouw een grote overdekte parkeergarage voor alle gasten van het evenement (tegen betaling) geparkeerd kan worden. 

Door de hoogte van de zalen kunt u de ruimtes volledig naar wens invullen en kunnen we deze op meerdere posities voorzien van projectieschermen. De kleine zaal is ideaal voor een congres met theateropstelling. De trapverhoging aan de achterzijde van de zalen geeft tevens de mogelijkheid om de achterste rijen stoelen verhoogd te plaatsen waardoor en goed zicht op het podium gegarandeerd wordt. Na afloop borrelen met muziek? Het kan allemaal bij Almere Entertainment. 

Het podium is voor u.

“Wij hebben de juiste mensen achter de techniektafel zodat u zich kan focussen op het verhaal dat u aan uw gasten wil vertellen..”

De voordelen van Almere Entertainment.

 • Centraal gelegen

  Midden in het centrum van Almere, 20 minuten van Amsterdam, centraal gelegen in de randstad.

 • Makkelijk bereikbaar

  Grenzend aan de locatie bevindt zich een grote overdekte parkeergarage. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het openbaar vervoer.

 • Luxe, moderne uitstraling

  Iedereen die Almere Entertainment bezoekt is het er over eens: het pand, de zalen en het interieur zijn prachtig!

 • Multifunctionele zalen

  Twee ruimtes zó ontworpen dat ze voor allerlei toepassingen geschikt zijn.

 • Capaciteit 50 -> 1.200 personen

  Van een kleine vergadering voor 50 personen tot een feestelijk evenement met 1200 personen.

 • Nachtvergunning

  Almere Entertainment is één van de weinige full-entertainment locaties met een 23 hrs. vergunnig.

De perfecte akoestiek.

Onze zalen zijn voorzien van een zeer professioneel geluidssysteem. Voor het perfecte geluid kunnen we tot het uiterste gaan…”

Afzonderlijk huren of beide zalen gebruiken.
Voor iedere vorm een gepaste oplossing.

Almere Entertainment beschikt over 2 ruime zalen met een podium, bar en beide met een balkon met VIP ruimte en een eigen bar. De zalen worden gescheiden met een gedeelde rookruimte. U kunt gebruikmaken van één van de ruimtes of het hele pand gebruiken.  plattegrond.png

Zelf organiseren of door ons.

“Uw evenement zelf organiseren in onze locatie is geen probleem. Als u toch liever heeft dat wij u daarmee helpen kan dat ook. Wij staan voor u klaar.”

Eenvoudig boeken

 • Bepaal het soort evenement

  Een bedrijfsfeest, congres, productpresentatie of een vergadering? Het soort evenement bepaald de basis voor de opzet voor evenement.

 • Een basispakket of op maat?

  We hebben voor u een aantal aantrekkelijk geprijsde basispakketten waaruit u kunt kiezen. Uiteraard is een op maat oplossing ook mogelijk.

 • Bepaal het aantal bezoekers

  Voor hoeveel personen wilt u het evenement organiseren? Het bepaald mede de zaalkeuze en de opzet van het evenement. .

 • Tijd voor een kop koffie

  Heeft u duidelijk wat het gaat worden of loopt u nog met veel vragen rond? We ontvangen u graag om uw evenement te bespreken. De koffie staat klaar.

 • Bepaal de opzet

  Wilt u dat de bezoekers kunnen zitten? Wilt u een presentatie geven of een band inhuren? Moet er gedanst worden?

 • Start van onze samenwerking

  Helemaal tevreden met de opzet en de offerte. Met uw akkoord gaan wij aan de slag en volgt er een succesvolle samenwerking.

Neem contact op met Almere Entertainment

Gelijk boeken of eerst nog even langskomen voor een gesprek? De zakelijke markt is makkelijk te bereiken via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bastiaan

Zakelijke markt