Ja ik wil...


Hier trouwen

Shannon Bhola

Zakelijke markt

Voor een onvergetelijke dag heeft u een locatie nodig die aan al uw eisen voldoet. 

Voor uw bruidsfeest bent u opzoek naar een locatie die niet alleen voldoet aan de gewenste uitstraling, ook dient deze locatie goed bereikbaar te zijn voor alle familieleden. Almere Entertainment is centraal gelegen, midden in het centrum van Almere. Schuin tegenover het stadhuis is de locatie op loopafstand van de trouwzaal. Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer kunt u ook de hele familie (betaald) laten parkeren in de aangrenzende parkeergarage. 

Door de luxe, moderne uitstraling van het pand is het geven van een sfeervol bruidsfeest zó opgezet. Door de twee zalen met beide een andere indeling en oppervlakte is alles tot een capaciteit van 1200 gasten mogelijk. Het podium in beide zalen is groot genoeg voor live optredens van bands, koren, en onze geluidsinstallatie is uitermate geschikt voor live muziek. 

Gevierd met al onze dierbare vrienden en familie.

“Een dag die voor eeuwig in het geheugen gegrift staat vraagt om een goede voorbereiding. Fijn dat wij u daar bij kunnen helpen…”

De voordelen van Almere Entertainment.

 • Centraal gelegen

  Midden in het centrum van Almere, 20 minuten van Amsterdam, centraal gelegen in de randstad.

 • Makkelijk bereikbaar

  Grenzend aan de locatie bevindt zich een grote overdekte parkeergarage. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het openbaar vervoer.

 • Luxe, moderne uitstraling

  Iedereen die Almere Entertainment bezoekt is het er over eens: het pand, de zalen en het interieur zijn prachtig!

 • Multifunctionele zalen

  Twee ruimtes zó ontworpen dat ze voor allerlei toepassingen geschikt zijn.

 • Capaciteit 50 -> 1.200 personen

  Van een kleine vergadering voor 50 personen tot een feestelijk evenement met 1200 personen.

 • Nachtvergunning

  Almere Entertainment is één van de weinige full-entertainment locaties met een 23 hrs. vergunnig.

Een bruidsfeest met een uniek thema.

“Hoewel klassiek in wit nog steeds heel populair is, veranderen bruiloften steeds meer in stijl en uitstraling. Het is allemaal mogelijk…”

Afzonderlijk huren of beide zalen gebruiken.
Voor iedere vorm een gepaste oplossing.

Almere Entertainment beschikt over 2 ruime zalen met een podium, bar en beide met een balkon met VIP ruimte en een eigen bar. De zalen worden gescheiden met een gedeelde rookruimte. U kunt gebruikmaken van één van de ruimtes of het hele pand gebruiken.  plattegrond.png

Ooit was dit de Cinemare.

“Misschien woont u hier al jaren, misschien bent u er zelfs geboren. Hoogstwaarschijnlijk zijn herinneringen uit uw jeugd hier ontstaan…”

Eenvoudig boeken

 • Bepaal het soort evenement

  Een bedrijfsfeest, congres, productpresentatie of een vergadering? Het soort evenement bepaald de basis voor de opzet voor evenement.

 • Een basispakket of op maat?

  We hebben voor u een aantal aantrekkelijk geprijsde basispakketten waaruit u kunt kiezen. Uiteraard is een op maat oplossing ook mogelijk.

 • Bepaal het aantal bezoekers

  Voor hoeveel personen wilt u het evenement organiseren? Het bepaald mede de zaalkeuze en de opzet van het evenement. .

 • Tijd voor een kop koffie

  Heeft u duidelijk wat het gaat worden of loopt u nog met veel vragen rond? We ontvangen u graag om uw evenement te bespreken. De koffie staat klaar.

 • Bepaal de opzet

  Wilt u dat de bezoekers kunnen zitten? Wilt u een presentatie geven of een band inhuren? Moet er gedanst worden?

 • Start van onze samenwerking

  Helemaal tevreden met de opzet en de offerte. Met uw akkoord gaan wij aan de slag en volgt er een succesvolle samenwerking.

Neem contact op met Almere Entertainment

Gelijk boeken of eerst nog even langskomen voor een gesprek? De zakelijke markt is makkelijk te bereiken via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Shannon Bhola

Zakelijke markt